Actuele mededelingen

 

Tandarts Edwin de Wals krijgt nieuwe collega: dochter Pien!

 

 

GLANERBRUG – De tandartsenpraktijk van Edwin de Wals kende de afgelopen jaren een patiëntenstop. Vanaf nu is die stop opgeheven. De praktijk wordt namelijk uitgebreid met een collega: dochter Pien de Wals krijgt een eigen stoel in de praktijk van haar vader.  En dus de mogelijkheid een eigen patiëntenbestand op te bouwen. Een dezer dagen rondt ze haar studie af. Officieel begint ze in de tweede helft van augustus in de praktijk aan de Gronausestraat in Glanerbrug.

 

Tandarts worden. Eigenlijk lag die keuze na de middelbare school voor Pien wel voor de hand. “Ik wilde in ieder geval geen kantoorbaan. Ik wilde iets met de handen doen, een medisch beroep en met een technische achtergrond. Zo kwam ik uiteindelijk toch uit op tandheelkunde, net als mijn vader. Zes jaar geleden ben ik de opleiding in Nijmegen begonnen en binnenkort mag ik mijn diploma ophalen. De komende jaren zullen mijn vader en ik samen werken in de praktijk in Glanerbrug. Ook omdat ik mij net als mijn vader wil verdiepen in de chirurgische kant van het vak zoals tandvleesbehandelingen en implantologie.”

 

Edwin de Wals vestigde zich in 1992 in Glanerbrug. Eerst aan de Tolstraat. In 1998 verhuisde de praktijk naar een nieuw onderkomen aan de Gronausestraat 1172. Nu Pien erbij komt kunnen zich weer patiënten aanmelden. Bovendien is Pien op zoek naar een gezellige, vaste tandartsassistente waarmee ze samen de komende jaren de praktijk verder uit kan breiden.

Pien zal de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig zijn.

Vanaf 12 oktober is Pien aanwezig op de woensdag in plaats van vrijdag. 

 

Problemen met uw gebitsprothese?

Voor klachten aan uw prothese kunt u contact opnemen met onze praktijk aan de Pathmossingel.
Tel: 053-4338538.

 


Spoeddienst 

Wij zijn aangesloten bij de Tandartspost Twente.

Bij afwezigheid neemt U contact op met onderstaand telefoonnummer.

Telefoonnummer Tandartspost Twente: 053 792 0040    

Voor meer informatie betreffende de tandartspost geplaatst wij U naar de website www.tandartsposttwente.nl