"Een dag niet gelachen.."

Tandartspraktijk de Wals in Glanerbrug (Enschede) is een klantvriendelijke tandartsenpraktijk die professionele zorg aanbiedt. Voor alg. controle en algemene tandheelkunde staat ons team voor u klaar. Wij zijn gelegen aan een moderne winkelstraat in het centrum van Glanerbrug, met meer dan voldoende eigen parkeerplaatsen zijn wij makkelijk bereikbaar. Ons pand is bovendien rolstoelvriendelijk.

De praktijk beschikt over drie behandelkamers waar een vriendelijk team bestaande uit een tandarts en preventie-assistenten dagelijks professionele zorg aanbieden. De praktijk is goed bereikbaar.


Betrouwbaarheid
Bent u op zoek naar een betrouwbare tandarts met kennis en ervaring of wilt u advies hebben met betrekking tot uw gebit? Neem contact met ons op.

De patient staat bij ons centraal
Of u nu voor een controleafspraak of een specialistische behandeling komt, maximale zorg en aandacht voor uw gebit staat bij ons altijd centraal. Hoe wij dit waarmaken? Doordat wij als een klein team van specialisten opereren die verantwoordelijk te werk gaan en mede door kennis en ervaring, heel gericht op uw wensen en behoeften kunnen inspelen. De behandelingsplannen worden in nauw overleg met u samengesteld en worden alle belangrijke technische en financiële aspecten met u besproken zodat u achteraf geen verrassingen tegen komt. Het team staan onder leiding van een vakkundige tandarts.     

Inschrijven als nieuwe patient
Wanneer u zich wilt inschrijven kunt u telefonisch contact opnemen voor meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 053-4615808 op maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 11.00 uur.